YAHNİ - Lezzetli Sunumlar

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

11 Mart 2020 Çarşamba

YAHNİ

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
YAHNİ
Malzemeler;
-750 gr kuşbaşı doğranmış et
-1 kase soyulmuş arpa soğan
-2 yemek kaşığı tereyağ
-2 yemek kaşığı sıvıyağ
-4 diş sarmısak
-1 tatlı kaşığı biber salçası
-1 tatlı kaşığı domates salçası
-1 çay kaşığı pul biber
-tuz,karabiber
-3 su bardağı sıcak su






Hazırlanışı;
İlk olarak etleri yanmaz tavada mühürleyelim.Ardından 2 su bardağı sıcak suyu ilave edip kısık ateşte pişirelim.Suyunu çekince tereyağ ve sıvıyağı ilave edip kavuralım.Salçaları ilave edip kokusu çıkana kadar kavuralım.Soyulmuş arpacık soğan ve sarımsakları ekleyelim.Baharatları ilave edip 1,5 su bardağı sıcak suyu ekleyelim.Tencerenin kapağını kapatıp etler ve soğanlar yumuşayana kadar pişirelim.Afiyet olsun.yemek_kelebegi'ne tesekkurler.


Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments