BAL PARMAK TATLISI - Lezzetli Sunumlar

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

25 Mayıs 2020 Pazartesi

BAL PARMAK TATLISI

Sponsorlu Bağlantılar



BAL PARMAK TATLISI
20 adet için:
.1 yemek kaşığı dolusu tereyağ
Sponsorlu Bağlantılar
.1 yemek kaşığı yoğurt
.1 yumurta
.yarım çay bardağı irmik
.yarım çay bardağı sıvıyağ
.yarım çay bardağı şeker
.yarım paket kopartma tozu
.yarım paket vanilya
.2 su bardağı un az gelirse kontrollü takviye edin.




.Bulamak için irmik .Ortasına çiğ badem
Şerbet için:
.3 su bardağı su
.2.5 su bardağı şeker
.1 dilim limon 👈🏻10-15 dk kaynasın




Hazırlanışı:Un hariç tüm malzemeleri karıştırıp birbirine iyice yedirin.Daha sonra yavaş yavaş un ekleyip yumuşak hamur yapın.Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar alıp resimde gördüğünüz gibi şekil verip irmiğe bulayın ortasına bademleri yerleştirin.Önceden ısıtılmış 180 C fırında pişirin.Şerbeti dökerken tepsiniz ılık şerbetiniz sıcak olsun.Afiyet olsun💐serifenin_mutfagii'na tesekkurler.


Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments