39 İLDE GEÇERLİ... - Lezzetli Sunumlar

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

18 Haziran 2020 Perşembe

39 İLDE GEÇERLİ...

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
39 İLDE GEÇERLİ OLACAK
Dünyayı saran covid 19 yeniden artışa geçti.. Alınan önlemler fazlasıyla sıkılaştı.. yeni yasaklar ard arda geliyor…
39 ilde yasaklandı Tunceli ile eş güdümlü maskesiz sokağa çıkma yasağı getirilen il adedi 39’a yükseldi.Tunceli’de yeni tip Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri nedeniyle şehir merkezi ve ilçelerde maskesiz sokağa çıkmak yasaklandı. Tunceli İl Pandemi Kurulu’nca şehir çapında Koronavirüs salgınını denetim altına alabilmek ve salgını önlemek hedefiyle sokağa maskesiz çıkmak yasaklandı. Yasağa dair Tunceli Valiliği’nden uygulanan yazılı bildirimde bunlar kaydedildi:
“Tunceli merkez ve Çemişgezek, Hozat, Mazgirt, Nazımiye, Ovacık, Pertek, Pülümür ilçelerinde mecburi durumlarda evlerinden dışarıya çıkacak vatandaşlarımızın, kendilerinin ve başka vatandaşlarımızın sağlığı amacıyla maske kullanmalarının mecburi olmasına 30 Haziran 2020 tarihine kadar karar verilmiştir.





“HANGİ İLLERDE MASKESİZ SOKAĞA ÇIKMAK YASAK?
Koronavirüs salgını nedeniyle Kütahya, Kars, Elazığ, Erzurum, Iğdır, Şanlıurfa, Adıyaman, Afyonkarahisar, Aydın, Balıkesir, Bartın, Denizli, Düzce, Kastamonu, Muğla, Uşak, Rize, Karabük, Kayseri, Sakarya, Siirt, Tunceli, Kırıkkale, Kırklareli, Isparta, Burdur, Konya, Kahramanmaraş, Gaziantep, Gümüşhane, Bolu, Kocaeli, İzmir, Mardin, AmAsya, Malatya, Zonguldak ve Bursa’da maskesiz sokağa çıkmak yasaklandı.
Kaynak:gonuldostlar.net


Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments