Çıtır Tavuk - Lezzetli Sunumlar

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

10 Haziran 2020 Çarşamba

Çıtır Tavuk

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar



Çıtır Tavuk
2 adet tavuk gögsü
Sosu icin:
1 cay bardagi krema
Yarim cay bardagi süt
1 bucuk yemek kasigi un
1 yumurtanin sarisi
1 cay kasigi Köri
1 tatli kasigi tuz
Yarim cay kasigi karabiber
1 cay kasigi sebzeli cesni Bulamak icin: 
1 büyük kase misir cornflakes (rondodan hafif irice cekilmis)
Kizartmak icin siviyag
Ayrica servis ederken patates kizartmasi
Yapilisi:
Tavuk gögusleri cok ince olmayacak sekilde istenilen büyüklükte dogranir ve karistirma kabina alinir.
Sosu icin tüm malzeme karistirilir ve tavuk gögsüne eklenerek sos heryerine gelecek sekilde karistirilip vakit varsa bu sekilde bir saat kadar dinlendirilir.
Kizartma tavasi ocaga alinir yag isininca tavuk gögüsleri tek tek alinip Cornflakese bulanip sicak yagin icinde birakilir yüksek isida iki tarafli kizartilir ardindan bir kagit havlunun üzerine cikartilir servis ederken istege bagli patates kizartmasi ile servis edilir.lezizsofralar'a tesekkurler.


Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments