Salata Turşusu - Lezzetli Sunumlar

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

19 Haziran 2020 Cuma

Salata Turşusu

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Salata Turşusu 
1 kg kornişon (küçük olmayacak)
1 kg sivri biber
1 kg havuç 
1 kg acur
1 kg yeşil domates
3 kg lahana
3.4 adet kapya biber 
2 baş sarımsak
Yarim demet maydanoz
5 dal kereviz sapı ve yaprağı 
15 adet tane karabiber
Salamura kısmı için
1,5 su bardağı tuz
750 ml sirke (ben elma kullandım)
1 tatli kaşığı limon tuzu 
1 tatlı kaşığı şeker 






Sebzeleri ve sarımsağı doğrayalım geniş bir kaba alalim üzerine tuz atalım iyice harmanlayalım ovalim.1.2 saat vaktimiz varsa geceden bekletelim(sebzeler sularini salacaktir)Üzerine limon tuzu şeker sirke tane karabiber ekleyelim yeniden harmanlayalım kavanozlara dolduralım. Üzerine kabımizda kalan sirkeli suyu ekleyelim kapaklarını kapatalim. Yaklasik 1 hafta 10 gün sonra tüketebilirsiniz.
Not: tarifte su kullanılmıyor sebzeler kendi suyunu salıyor bu yeterli olur.sultan_ozgul_tursen'e tesekkurler.


Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments