Şeftali Pestili - Lezzetli Sunumlar

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

16 Haziran 2021 Çarşamba

Şeftali Pestili

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

 ŞEFTALİ PESTİLİ:



1,5 KİLO ŞEFTALİ

YARIM SU BARDAĞI ŞEKER

1 YEMEK KAŞIĞI NİŞASTA

YETERİ KADAR SU KIVAMI AÇMAK İÇİN

YAKLAŞIK 2 SU BARDAĞI KADAR KULLANDIM SUYU

FIRIN KAĞIT










YAPIMI:

YIKANMIŞ ŞEFTALİLER KABUKLARIYLA BİRLİKTE ÇEKİRDEKLERİNİ ÇIKARTARAK DOĞANIR

KISIK ATEŞTE YUMUŞAYANA KADAR PİŞİRLİR

BLENDIRLA ÇEKİLİR

NİŞASTA SUYLA AÇILIR

KAYNAYAN TENCEREYE ŞEKER VE NİŞASTALI SU EKLENİR

KARIŞTIRILIR





KAYNAYANA KADAR KARIŞTIRARAK PİŞİRİLİR

SICAKKEN FIRIN TEPSİLERİNE DÖKÜLÜR

YAYILIR

GÜNEŞLİ HAVALARDA 2,3 GÜNDE KURUYOR

KAĞITDAN ÇIKARTILIR

KESİLEREK SARILIR

İSTER SADE İSTER CEVİZLİ FINDIKLI BADEMLİ

KOLAY GELSİN hurimetekmutfakta

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments