Sponsorlu Bağlantılar
ŞEFTALİ PESTİLİ:
1,5 KİLO ŞEFTALİ
YARIM SU BARDAĞI ŞEKER
1 YEMEK KAŞIĞI NİŞASTA
YETERİ KADAR SU KIVAMI AÇMAK İÇİN
YAKLAŞIK 2 SU BARDAĞI KADAR KULLANDIM SUYU
FIRIN KAĞIT
YAPIMI:
YIKANMIŞ ŞEFTALİLER KABUKLARIYLA BİRLİKTE ÇEKİRDEKLERİNİ ÇIKARTARAK DOĞANIR
KISIK ATEŞTE YUMUŞAYANA KADAR PİŞİRLİR
BLENDIRLA ÇEKİLİR
NİŞASTA SUYLA AÇILIR
KAYNAYAN TENCEREYE ŞEKER VE NİŞASTALI SU EKLENİR
KARIŞTIRILIR
KAYNAYANA KADAR KARIŞTIRARAK PİŞİRİLİR
SICAKKEN FIRIN TEPSİLERİNE DÖKÜLÜR
YAYILIR
GÜNEŞLİ HAVALARDA 2,3 GÜNDE KURUYOR
KAĞITDAN ÇIKARTILIR
KESİLEREK SARILIR
İSTER SADE İSTER CEVİZLİ FINDIKLI BADEMLİ
KOLAY GELSİN hurimetekmutfakta
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments