Soğan Kabuklarını Atmayın Çiçeklerinize Bitki Besini Yapın Bakın Nasıl Coşuyorlar - Lezzetli Sunumlar

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

3 Kasım 2022 Perşembe

Soğan Kabuklarını Atmayın Çiçeklerinize Bitki Besini Yapın Bakın Nasıl Coşuyorlar

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

 












Soğan kabuklarını atmayın! Onları bitkilerimiz için harika bir besin kaynağı olarak kullanabiliriz. Bakın nasıl çoşuyorlar. Ayrıca kendim için de mucizevi bir şifa olarak mutfakta çayını kullanıyorum. Onun tarifi de daha sonra gelecek…🧅🤍🪴

Takipte alın!❤️

DOĞAL BİTKİ BESİNİ

SOĞAN KABUĞU SUYU

🧑‍🌾 MALMELER

✔️ Soğan kabuğu

✔️ Su




🪴 HAZIRLANIŞI

Soğan kabukları genişçe bir kap içine alınarak, üzerini kapatacak kadar su ilave edilir. Tüm kabuklar suya bastırılarak, 24 saat kadar dinlenmeye bırakılır. Rengini bırakan kabuklar su’dan alınarak. Soğan kabuğu suyu pet şişelere doldurulur ve ayda bir kez gibi, ihtiyaç halinde kullanılır. Orta büyüklüktedir 





saksı bitkileri için bir su bardağı kadar kafi, küçükler için yarım su bardağı kadar yeterli. İlk kullanımdan itibaren 1-2 haftada çiçeklerdeki büyüme ve canlanmayı görüyoruz. Suyu tatbik ederken köküne değil de, kök kısmının çevresine uyguluyorum.







Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments