Cevizli Kadayıf Sarma - Lezzetli Sunumlar

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

29 Temmuz 2018 Pazar

Cevizli Kadayıf Sarma

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

CEVİZLİ KADAYIF SARMA
Buyrun Malzemeler ⤵
➡Kullandığım ölçü :250 ml su bardağı
🔹12 adet baklavalik Yufka
🔹300 gr Taze Kadayif



🔹1,5 su bardağı Ceviz (iriögütülmüs) 
Üzerine gezdirmek icin:
🔹200 gr Tereyağ 
Şerbeti :
🔹3 su bardağı Şeker
🔹3,5 su bardağı Su
🔹çeyrek limon dilimi 
Hepsi ocakta 5 dakika kaynatılıp soğumaya alınır. 
Pişme Süresi :
🔹Önceden ısınmış alt üst ayar 190°Fırında yaklaşık 45/50 dakika kizaricak.
🔹Kadayif Sarmaniz firindan çıktıktan 5 dakika sonra Soğuk şerbeti dökebilirsiniz. 
Kolay Gelsin @masmavi3_mutfakta'ya tesekkurler.



Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments