Sponsorlu Bağlantılar
HAVUÇLU KEK ___
Püf Noktalar:
✔Kalıbınızı ilk başta yağlayıp hemen buzdolabina alın, yağ tamamen donmus olucaktir ve Kekinizi Piştikten sonra Kalıptan daha kolay çikicaktir 👍
✔Esmer Şeker kekinize muazzam bir lezzet katar ,fakat tabiki normal şekerde kullanabilirsiniz.
✔İçeriğinde meyve olduğu için ertesi gün dahada lezzetini artırır kuruma olmaz.
✔Yapıcak Arkadaşlarıma Şimdiden Afiyet olsun⚘
Buyrun Malzemeler⤵
Kullandığım ölçüler :
➡26 cm Kalıp
➡250 ml su bardağı
➡125 ml çay bardağı
•4 Yumurta
•1 çay bardağı Şeker
•1 çay bardağı Esmer şeker
•1 çay bardağı Süt
•1 çay bardağı Siviyag
•2 çay bardağı Un
•1 su bardağı Öğütülmüş Fındık (Ceviz veya Bademde olabilir )
•1 çay kaşığı Tarçın
•1 paket Vanilya
•1 paket Kabartmatozu
•1 su bardağı Rendelenmiş Havuç
Pişme Süresi :
•Önceden ısınmış alt üst ayar 180° Fırında yaklaşık 50/55 dakika pisicek. 'ya tesekkurler.
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments