Bol Cevizli Kıyır Kıyır Kalburabastı - Lezzetli Sunumlar

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

31 Aralık 2018 Pazartesi

Bol Cevizli Kıyır Kıyır Kalburabastı

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar





Bol cevizli Kıyır kıyır kalburabastı
125 gr margarin
1 çay bardağı yoğrt
1 çay bardağı sıvıyağ
1 yumurta
1 çay bardağı irmik
1 paket vanilya
Yarım paket k.tozu
Yarım çay kaşığı tuz
Un
3 su bardağı şeker
3 su bardapı su 
Limon
Öncelikle şerbet yapılır ve soğumaya bırakılır.
Tüm malzemeler eklenerwk yoğrulur iri ceviz büyüklüğünde parçalar koparılarak içine çeviz koyularak süzgeç üzerinde şekil verilir 190 derece fırında kızarana kadar pişirilir.şerbet soğul tatlı ılık olcak şekilde tatlılara şerbet eklenirpastalimpus'a tesekkurler.


Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments