SOSLU ELMALI PASTA
Sponsorlu Bağlantılar
Hem Sosu hem hamuru tek Malzemeden YapılıyorÖnce Siviyag Şeker Yoğurt karıştırıp bir bardak kenara ayırıyoruz kalan malzemeyle kek yapılıyor.
Sıcak Kekin üzerine Sosu döküyoruz,birkaç saat içinde Sos bildiğimiz krema kıvamını alıyor.
Karamelize olmuş Üzümler Elmalar birde Nefis bir Sos dökünce ortaya harika bir Pasta Çıkıyor
Kalıp olarak Borcam,kelepçeli kalıp.. elinizin altında hangisi varsa kullanabilirsiniz.
İsteğe bağlı olarak Servis ederken Tarçın serpebilirsiniz
Yapıcak Arkadaşlarıma Şimdiden Afiyet Olsun
BUYRUN MALZEMELER⤵
➡Kullandığım ölçü :250 ml su bardağı
➡Kalıp :35×25 cm
4 Yumurta
1 su bardağı Siviyağ
1 su bardağı Şeker
1 su bardağı Yoğurt
2 su bardağı Un
1 paket Vanilya
1 paket Kabartmatozu
Yüzeyi İçin :
2 büyük Elma
1 yemek kaşığı Kuru üzüm
Yarım veya bir saat suda bekletilip süzülücek.
Pişme Suresi :
önceden ısınmış alt üst ayar 180°Fırında yaklaşık 35/40 dakika pisicek.
Kolay Gelsin. 'ya tesekkurler.
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments