Sponsorlu Bağlantılar
COCOSTAR
Malzemeler:
1 poşet toz krem şanti
Yarım su bardağı süt
2 su bardağı hindistan cevizi
2 paket çikolata
Hazırlanışı:
Kremşantiyi yarım su bardağı sütle çırpıyoruz🥥 hindistan cevizini ilave edip iyice karıştırıp buzdolabında 1 saat bekleterek kıvam almasını sağlıyoruz 🥥biz bu arada çikolataları benmari usulü eritiyoruz 🥥bir fırça yardımıyla silikon kalıplarımızın içine heryerine gelecek şekilde erittiğimiz çikolatadan sürüyoruz 🥥donması için dondurucuya kaldırıyoruz 10 dakika kadar bekletiyoruz 🥥donan çikolatanın üzerine bir kat daha çikolata sürüp tekrar dondurucuya kaldırıyoruz bu işlemi mutlaka iki kez yapın 🥥çikolata donduktan sonra dolaptan aldığımız kremşantili karışımla kalıplarımızı doldurup buzdolabına kaldırıyoruz 🥥servis yapacağımızda servis tabağına ters çevirerek afiyetle tüketebilirsiniz☺️'ya tesekkurler.
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments