İrmik Mantolu Kesme Tatlı - Lezzetli Sunumlar

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

10 Ocak 2019 Perşembe

İrmik Mantolu Kesme Tatlı

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar





İRMİK MANTOLU KESME TATLI
125 Gram tereyağı veya margarin
Yarim su bardağı sıvıyağı 
Yarım su bardağı şeker 
Yarim su bardağı ceviz (robottan ince çekilmiş)
1 yumurta 
1 paket kabartma tozu 
1 paket vanilin 
Aldigi kadar un Bulamak için 
1 çay bardağı irmik 
Serbeti için 
3 su bardağı şeker 
3.5 su bardağı su
Yapılışı
Un hariç bütün malzemeler karıştirma kabina alalim karıştıralımyavaş yavaş un ilave edelim yumuşacık bir hamur yoğuralim kurabiye hamuru kıvamında. Mandalina kadar hamur alıp rulo yapalım. kare şeklinde keselim dışını irmige bulayalim bor cama dizelim 180 derecelik firinda pişirilir. Serbeti ilik tatli ilik şekilde buluşturulur arzuya göre süsleyip servis edelimsibelin_mutfagi_68'e tesekkurler.


Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments