YONCA POĞAÇA - Lezzetli Sunumlar

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

13 Ocak 2019 Pazar

YONCA POĞAÇA

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar





YONCA POĞAÇA

1 paket margarin yada tereyağ 250gr (oda sıcaklığında)
1 su bardağı ılık süt
2 tane yumurta(birinin sarısı üstüne)
1 paket instant maya yada yarım pkt yaş maya
1 tatlı kaşığı toz şeker
1 tatlı kaşığı tuz
4-5 su bardağı un
İç malzemesi için:
16 dilim salam
YAPILIŞI: yaş maya kullanacaksasınız ılık süt içinde mayayı ve şekeri eritelim diğer mazelemeleri ekleyip ele yapışmayan bir hamur elde edelm Hamuru merdaneyle yarım cm. kalınlığında açalım. Su bardağının ağzıyla hamuru keselim. 1 tane hamuru alıp üzerine salam koyup diğer hamurla kapatalım. Yuvarlak hamurumuzun kenarlarını bıçakla 8 'e keselim ve kestiğimiz kenarları kıvıralım. Diğer hamurlara da aynı işlemi uygulayıp üzerine yumurta sarısı sürüp ısıtılmış 200 derecede pişirelim.
Kek Dünyası'na tesekkurler.



Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments