Sponsorlu Bağlantılar
Ev Yapımı Pudingle Bisküvili Muzlu Pasta👍
Pudingi icin;
1 litre süt
3.5 yemek kaşığı kakao
8 yemek kaşığı şeker (azaltıp çoğaltabilirsiniz )
2 yemek kaşığı un
1. 5 yemek kaşığı mısır nişastası
Koyulaşınca 1 yemek kaşığı sıvıyağ ekleyelim ki parlaklık versin 😉
1 paket kakaolu petibör bisküvi
1 paket sade petibör bisküvi
3 adet muz
Hazırlanışı
Tepsiye bir sıra bisküvi dizelim. .boşlukları biskuvileri kırıp doldurabilirsiniz 😉
Pudingi pişirelim. Tüm malzemeyi tencereye alalım iyice çırpalım şimdi ocağın üstüne alıp karıştırarak koyulaşana kadar pişirelim. (Az cıvık gibi görünse de sogudukca koyulaşiyor no panik 😉✋)
Koyulaşınca altını kısalım. 2 dk.daha tutup ocaktan alalım. Bisküvilerin üstüne 1.5 kepçe döküp yayalım. Tekrar bisküvi dizelim tekrar puding yayalım. Bu 2.kattan sonra pudingi de yaydiktan sonra, 👉burasi tam orta kat oluyor ✋buraya muz dilimleri koyup üstüne az bir puding sürelim Muzların üstüne yayalım 😉Muzların üstüne tekrar bisküvi dizelim tekrar puding şeklinde 3.ve ve en son 4.kat ve son katı dizip kalan pudingi yayalım. İyice soğuyup kendine gelince dilimleyip süsleyip servis edebilirsiniz 😉 bayilacaksiniz 😉 👍afiyetler olsun 👉4 kat bisküvi gittim. .istediğiniz renkte bisküviyle yapabilirsiniz 😉
Muz koymak zorunda değilsiniz, buskuviler islatilmatacak, pudingin sıcaklığı yla yumusuyor 😉başka sorusu olan'e tesekkurler.
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments