Fırında Tavuk Kızartma - Lezzetli Sunumlar

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

6 Şubat 2019 Çarşamba

Fırında Tavuk Kızartma

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar





KİŞİ SAYINIZA GÖRE KALÇALI TAVUK BUTU,,,BEN 8 ADET KULLANDIM
4-5 ADET DEFNE YAPRAĞI,,,,,,
Tuz
YETERİNCE KAYNAR SU
👆🏼👆🏼👆🏼👆🏼👆🏼👆🏼👆🏼👆🏼👆🏼👆🏼👆🏼👆🏼
1— DÜDÜKLÜYE MALZEMELER ALINIP YARI ŞEKİLDE TAVUKLAR PİŞMİŞ OLACAK ŞEKİLDE BİRAZ HAŞLANIR.
( SÜRE VERMİYORUM ÇÜNKÜ; HERKESTE DEĞİŞİKLİK GÖSTERİR)
2— TAVUKLARI DÜDÜKLÜDEN ALIP ILITILINCA BİR TAS İÇİNDE 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
⭐️ 10 YEMEK KAŞIĞI SIVI YAĞ
⭐️ 1 TATLI KAŞIĞI KIRMIZI TOZ BİBER
⭐️ 1 ÇAY KAŞIĞI KÖRİ (CURRY)
⭐️ 1 TATLI KAŞIĞI KEKİK
⭐️ 1 ÇAY KAŞIĞI PUL BİBER
⭐️ 1 ÇAY KAŞIĞI KARABİBER
⭐️ 2-3 DİŞ EZİLMİŞ SARIMSAK
⭐️ 2 -3 YEMEK KAŞIĞI SU
⭐️ TUZ
👆🏼👆🏼👆🏼👆🏼👆🏼👆🏼👆🏼👆🏼👆🏼👆🏼👆🏼👆🏼👆🏼 MALZEMELERİ KARIŞTIRIYORUZ.
BİR FIRÇA YARDIMI İLE SOSTAN TAVUKLARIN HER YERİNE SÜRÜP; FIRIN KAĞIDI SERİLMİŞ TEPSİYE TAVUK BUTLARINI DİZİYORUZ.
ÖNCEDEN ISITILMIŞ 200 DERECEDEKİ FIRINDA KIZARTIP SERVİS EDEBİLİRİZ.
NOT:::::::: HAŞLANMIŞ TAVUĞUN SUYU İLEDE PİRİNÇ PİLAVIMI PİŞİRDİM. DENEYECEK OLANLARA AFİYET OLSUN. ( BEN HAŞLAMADAN ÖNCE DERİLERİNİ SOYMUŞTUM DERİLİ ŞEKİLDE DAHA GÜZEL KIZARACAKTIR 😉)tugba_gamzeli_melek'e tesekkurler.


Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments