Saray Sarması - Lezzetli Sunumlar

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

27 Şubat 2019 Çarşamba

Saray Sarması

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar





SARAY SARMASI
🌸1 litre süt
🌸1 su bardağı un
🌸1 su bardagi şeker
🌸1 paket vanilya
🌸125 gr tereyagi
🌸Alt tabani için 1.5 paket kakaolu petibor bisküvi
Uzeri icin
🌸1 paket krem şanti
🌸1 cay bardagi soguk süt
Tereyagi ve unu tencereye alip un kokosu cikana kadar kavuruyoruz.daha sonra sutun tamamini ilave edip iyice cirparak karisitiriyoruz.sekeri ilave ediyoruz ve goz göz olana kadar pisiriyoruz ve ocaktan aliyoruz.vanilyayi katip mikserle bir kac dk cirpiyoruz.
Alt tabani icin bisküvileri robattan cekip buyuk firin tepsisine döküyoruz.ince olursa daha guzel rulolar elde ediliyo.uzerine esit sekilde muhallebiyi döküyoruz sogumaya birakiyoruz.
Bir paket krem santiyi bir cay bardagi sut ile cirpiyoruz soguyan muhallebinin uzerine döküp iyice yayiyoruz.buzdolabina kaldirip en az 5-6 saat bekletiyoruz.(bir gun bekleyince daha guzel birsekilde catlamadan sarılıyor.)serit seklinde kesip rulo yapip servis ediyoruz.
Afiyet olsunmutfaginuru'na tesekkurler.


Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments