Julyen Usulü Sebzeli Et - Lezzetli Sunumlar

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

28 Mart 2019 Perşembe

Julyen Usulü Sebzeli Et

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar


Julyen Usulü Sebzeli Et👌👉 Malzemeler: 👉Marine sosu için; ■2 diş sarmısak
■ 2 yemek kaşığı zeytinyağı
■ 1,5 çay kaşığı kimyon
■ 1,5 çay kaşığı çekilmiş karabiber
■ 500 gr biftek veya antrkot (julyen kesilmiş)
■ 1 adet kırmızı kapya biber
■ 1 adet yeşil kapya biber
■ 1 adet sarı kapya biber
■ 1-2 adet havuç
■ 2 çorba kaşığı zeytinyağı





■ Tuz ve pulbiber
YAPILIŞI: Önce etler julyen halinde kesilir ve marine sodunda yani sarmısak, zeytinyağı, karabiber, kimyon ve limon suyunda yaklaşık 1 saat bekletiyoruz. ( 1 gece kalıırsa daha iyi olur) Marine edilmiş eti tavada kendi yağında kızgın harlı ateşte kızartıyoruz ve tuzunu ekliyoruz. Su gerekirse biraz ilave edebilitdiniz. Etler pişerken başka bir tavada soğanı, biberi, havucu julyen kesip hafif kızartıp etlere ekliyoruz. Birlikte iyice kızarıp suyunu çekene kadar pişiriyoruz arzuya göre pulbiber ekliyoruz. Yanında pilav ve salata eşliğinde servis ediyoruz. Afiyet olsunsemisinmutfagi'na tesekkurler.


Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments