Sponsorlu Bağlantılar
KAYISI SUYU
Malzemeler:
2 kg Kayısı
1 su bardağı şeker (Damak tadınıza göre artırabilirsiniz)
Üzerini geçecek kadar su
Yapılışı:
Kayısılar yıkandıktan sonra çekirdeklerinden ayrılır, tencereye koyularak üzerini geçecek kadar su eklenir.Kayısılar yumuşayıncaya kadar pişirilir, bu esnada üzerinde oluşan köpükler alınır. Altı kapatılır, şekeri eklenerek blender yardımıyla püre haline getirilir. Kıvamını ayarlamak için gerekiyorsa biraz daha su eklenir, tekrar blender dan geçirilir. Köpük oluşmuşsa köpüğü alınır. Oda sıcaklığına gelince buzdolabında muhafaza edilir.'na tesekkurler.
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments