Kayısı Suyu - Lezzetli Sunumlar

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

5 Mart 2019 Salı

Kayısı Suyu

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar





KAYISI SUYU
Malzemeler:
2 kg Kayısı
1 su bardağı şeker (Damak tadınıza göre artırabilirsiniz)
Üzerini geçecek kadar su
Yapılışı:
Kayısılar yıkandıktan sonra çekirdeklerinden ayrılır, tencereye koyularak üzerini geçecek kadar su eklenir.Kayısılar yumuşayıncaya kadar pişirilir, bu esnada üzerinde oluşan köpükler alınır. Altı kapatılır, şekeri eklenerek blender yardımıyla püre haline getirilir. Kıvamını ayarlamak için gerekiyorsa biraz daha su eklenir, tekrar blender dan geçirilir. Köpük oluşmuşsa köpüğü alınır. Oda sıcaklığına gelince buzdolabında muhafaza edilir.hamiyetin_tarifkutusu'na tesekkurler.


Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments