Sponsorlu Bağlantılar
PASTANE KURABİYESİ
1 pk teremyağ
1 su bard toz şeker
2 yumurta (1 tanesinin sarısı üzerine)
3.5 su bard un
1 limon suyu (kabuğunuda rendeleyebilirsiniz)
1 pk kabartma tozu
1 pk vanilya
1 su bard kuruüzüm
Yarım su bard ceviz yada fındık
İsteğinize göre kuru incir kuru kayısı
Hazırlanışı
Yumuşak teremyağın içine diğer malzemeler eklenerek yoğrulur en son kuruüzüm ve ceviz eklenir ve şekil verilir üzerine yumurta sarısı sürülüp çatalla şekil verilir 180 derece önceden ısıtılmış fırında pişirilir kızardıktan sonra dereceyi düşürüp içininde pişmesi sağlınır ki yumuşak olmasın afiyetler olsun 'ne Tesekkurler.
1 pk teremyağ
1 su bard toz şeker
2 yumurta (1 tanesinin sarısı üzerine)
3.5 su bard un
1 limon suyu (kabuğunuda rendeleyebilirsiniz)
1 pk kabartma tozu
1 pk vanilya
1 su bard kuruüzüm
Yarım su bard ceviz yada fındık
İsteğinize göre kuru incir kuru kayısı
Hazırlanışı
Yumuşak teremyağın içine diğer malzemeler eklenerek yoğrulur en son kuruüzüm ve ceviz eklenir ve şekil verilir üzerine yumurta sarısı sürülüp çatalla şekil verilir 180 derece önceden ısıtılmış fırında pişirilir kızardıktan sonra dereceyi düşürüp içininde pişmesi sağlınır ki yumuşak olmasın afiyetler olsun 'ne Tesekkurler.
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments