Yaprak Tatlısı - Lezzetli Sunumlar

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

27 Mart 2019 Çarşamba

Yaprak Tatlısı

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar





YAPRAK TATLISI 
200 gr tereyağ
1 Su bard sıvıyağ
1 portakal suyu taze sıkılmış
1 pk kabartma tozu 
1 pk vanilya
Aldığı kadar un
Şerbeti
3 su bard şeker
2.5 su bard su
Arası için 
Antep fıstığı
Hazırlanışı 
Hamur malzemeleri karıştırılarak yoğrulur küçük parçalar koparılıp içine antep fıstığı koyulur yaprak şekli verilir 180 derece fırında pişirilerek sıcakkken üzerine soğuttuğumuz şerbet dökülür afiyetler olsun 💕 sedaninlezzetleri'ne tesekkurler.


Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments