Sponsorlu Bağlantılar
Tam Kıvamında Çikolatalı Fincan Lokumu
Püf Noktalar :
✔Tüm Sütlü Tatlılarda Kivam çok önemlidir lütfen aşağıdaki faydalı bilgileri okuyunuz.
✔Kremaniz kaynama esnasında çok koyu olmuş ise az miktarda Süt ekleyip iyice karıştırın kivami ideal olucaktır.
✔Şayet çok fazla sıvı olmuş ise karistirarak biraz fazla kaynatın fazla sıvı buhar yoluyla çıkar kavimini alır.
✔Dekorda kullandığım tomurcuk Güller yenilebilir ,Türkiyeden almıştım .
✔Yapıcak Arkadaşlarıma Şimdiden Afiyet olsun 🌷
BUYRUN MALZEMELER⤵
Kullandığım ölçü :250 ml su bardağı
🔹3 su bardağı Süt
🔹1 su bardagindan biraz eksik Şeker
🔹1 yemek kaşığı tepeli Un
🔹1 yemek kaşığı tepeli Nişasta (bugday veya mısır olabilir ben mısır kullandim)
🔹75 gr Tereyag
🔹1 paket Vanilya
🔹50 gr Bitter Çikolata (sütlüde olabilir )
🔹Tatlınız Buzdolabında 2/3 saat dinlendikten sonra Servise hazırdır.
Kolay gelsin 🍀 'ya tesekkurler.
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments