Yağsız Portakallı Revani - Lezzetli Sunumlar

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

12 Mart 2019 Salı

Yağsız Portakallı Revani

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Portakalli revani(yagsiz)
Serbeti icin
3bardak seker
4bardak su
1bardak portakal suyu
Serbeti ocaga koyun. Kaynamaya basladiktan sonra kisik ateste 10 dk kadar kaynasin. Sogumaya birakin.
Keki icin
3yumurta




1 bardak seker
1 bardak yogurt
1,5 bardak un
1,5 bardak irmik
1 kabartma tozu
1 vanilya
Portakal kabugu rendesi
Yumurta ve sekeri cirpin. Diger malzemeleri karistirarak ekleyin. Yaglanmis buyuk boy kare borcama dokun. Onceden isitilmis 180 drc firinda uzeri kizarana kadar pisirin. Kekin ilk hari gecince sicak keke ilik serbeti dokun. Uzerini istediginiz sekilde susleyin. Birkac saat dinlendirin. Afiyet olsun.hediye_altintas'a tesekkurler.


Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments