Sponsorlu Bağlantılar
CİĞER KAVURMA
700 gr kadar dana ciğer
2 yemek kaşığı tereyağı
Tuz karabiber pulbiber
Arzuya göre domates
Yapılışı: Yıkanmış taze ciğerin zarını soyup istediğiniz büyüklüğünde doğrayıp bir tavaya koyup kısık ateşte sulanincaya kadar pişiriyoruz. Suyunu çekince tereyağını koyup kavuruyoruz. En son pistigini anlayınca tuzunu karabiberini koyup ateşini kapatıyoruz servis tabağına ciğeri koyup maydanoz ve domatesle süsleyip sıcak sıcak servis ediyoruz afiyet olsun sevgilerimle hoşçakalın 😙😙 'a tesekkurler.
700 gr kadar dana ciğer
2 yemek kaşığı tereyağı
Tuz karabiber pulbiber
Arzuya göre domates
Yapılışı: Yıkanmış taze ciğerin zarını soyup istediğiniz büyüklüğünde doğrayıp bir tavaya koyup kısık ateşte sulanincaya kadar pişiriyoruz. Suyunu çekince tereyağını koyup kavuruyoruz. En son pistigini anlayınca tuzunu karabiberini koyup ateşini kapatıyoruz servis tabağına ciğeri koyup maydanoz ve domatesle süsleyip sıcak sıcak servis ediyoruz afiyet olsun sevgilerimle hoşçakalın 😙😙 'a tesekkurler.
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments