Ciğer Kavurma - Lezzetli Sunumlar

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

5 Nisan 2019 Cuma

Ciğer Kavurma

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
 CİĞER KAVURMA
700 gr kadar dana ciğer 
2 yemek kaşığı tereyağı
Tuz karabiber pulbiber 
Arzuya göre domates






Yapılışı: Yıkanmış taze ciğerin zarını soyup istediğiniz büyüklüğünde doğrayıp bir tavaya koyup kısık ateşte sulanincaya kadar pişiriyoruz. Suyunu çekince tereyağını koyup kavuruyoruz. En son pistigini anlayınca tuzunu karabiberini koyup ateşini kapatıyoruz servis tabağına ciğeri koyup maydanoz ve domatesle süsleyip sıcak sıcak servis ediyoruz afiyet olsun sevgilerimle hoşçakalın 😙😙hayatmutfagm'a tesekkurler.


Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments