Sponsorlu Bağlantılar
Nefis Tavuk Göğsü
Malzemeler;
1 lt süt
2 yemek kaşığı un
3 yemek kaşığı nişasta
1 paket vanilya
1 su bardağından bir parmak eksik şeker
Üzeri için;
Kakao
Nefis Tavuk Göğsü yapılışı:
Süt, şeker, un ve nişastayı tencereye alalım.
Kaynayıp koyulaşana kadar sürekli karıştırarak pişirelim.
Kaynamaya başladığında bir paket vanilya şekeri ilave edelim 2-3 dakika daha pişirelim ve ocaktan alalım.
Ben küçük boy kare borcam kullandım.
Kolay çıkması için borcamı ıslatalım ve suyunu süzdürelim.
Sıcak muhallebiyi içine dökelim.
Hafif sallayarak her yana eşit dağılmasını sağlayalım.
Oda sıcaklığına geldiğinde dolaba kaldıralım.
Tamamen soğuduktan sonra servis tabağına ters çevirelim.
Üzerine kakao serpelim dilimleyip servis yapalım.
Afiyet olsun.Tarifi icin www.bilenkadinlar.com'a tesekkurler.
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments