EL AÇMASI PATATESLİ BÖREK - Lezzetli Sunumlar

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

8 Mayıs 2019 Çarşamba

EL AÇMASI PATATESLİ BÖREK

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
EL AÇMASI PATATESLİ BÖREK___
✔Patatesleri haşlamadan sadece rendeleyerek yaptığımız için hem enerji hem zamandan büyük tasarruf etmiş oluyoruz aynı zamanda Patatesin tüm lezzeti ve besin değeri Börekte kalıyor👌
Yapıcak Arkadaşlarıma Şimdiden Afiyet olsun ☘
Buyrun Malzemeler⤵
(Böreginizi Kıymalı, Paynirli,Ispanakli Yapabilirsiniz hepsi Nefis olur)
Kullandığım ölçü:250 ml su bardağı 
Hamuru :
🔹3 su bardağı ılık su
🔹yarım paket Yasmaya (veya 1 paket Toz maya)
🔹1 tatlı kaşığı Tuz
🔹2 tatlı kaşığı Şeker
🔹7/7,5 su bardağı Un (dikkatli ekleyin lütfen)






Patatesli Harç :
🔹6 tane orta boy Patates
🔹2 kurusogan
🔹3 tane yeşil biber
🔹1 çay bardağından biraz eksik Siviyag
🔹1 tatlı kaşığı Tuz
🔹Acı pilbiber
🔹Kırmızı Tozbiber 
Hamuru açmak için:
🔹125 gr eritilmiş Tereyağ
🔹2 yemek kaşığı Sıvıyag 
Yüzeyine sermek icin:
🔹Susam ve Çörekotu 
Kolay Gelsin🍀masmavi3_mutfakta'ya tesekkurler.


Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments