Sponsorlu Bağlantılar
Etli Türlü
Malzemeler:
-500gr kuşbaşı et (ben daha kullandım)
-2 adet havuç
-2 adet patates
-2 adet yeşil biber
-1 adet kurusoğan
-1 kavanoz bezelye (konserve)
-1 tatlı kaşığı salça
-tuz, kırmızı toz biber, karabiber, pulbiber
-zeytin yağı
-sıcak su
Hazırlanışı:Etleri tencereye koyup kısık ateşte ağzı kapalı bir şekilde suyunu çekene kadar pişirin...
Soğanı ince ince ay şelkilnde doğrayın.....
Patates ve havucu etin büyüklüğünde küp küp doğrayıp biberide iri iri doğrayın...
Suyunu çeken etlere zeytinyağını ekleyip soğanları ilave edin ve soğanlar ölene kadar kavurup diğer doğradığınız sebeleri ilave edip karıştırıp baharat ve salçayıda ekleyip yaklaşık 10dk kavurup bezelye ve yeteri kadar sıcak suyunu ilave edip et ve sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirip sıcak olarak servis yapın..
Afiyet Olsun...Pembe Tatlar'a tesekkurler.
Malzemeler:
-500gr kuşbaşı et (ben daha kullandım)
-2 adet havuç
-2 adet patates
-2 adet yeşil biber
-1 adet kurusoğan
-1 kavanoz bezelye (konserve)
-1 tatlı kaşığı salça
-tuz, kırmızı toz biber, karabiber, pulbiber
-zeytin yağı
-sıcak su
Hazırlanışı:Etleri tencereye koyup kısık ateşte ağzı kapalı bir şekilde suyunu çekene kadar pişirin...
Soğanı ince ince ay şelkilnde doğrayın.....
Patates ve havucu etin büyüklüğünde küp küp doğrayıp biberide iri iri doğrayın...
Suyunu çeken etlere zeytinyağını ekleyip soğanları ilave edin ve soğanlar ölene kadar kavurup diğer doğradığınız sebeleri ilave edip karıştırıp baharat ve salçayıda ekleyip yaklaşık 10dk kavurup bezelye ve yeteri kadar sıcak suyunu ilave edip et ve sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirip sıcak olarak servis yapın..
Afiyet Olsun...Pembe Tatlar'a tesekkurler.
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments