Sponsorlu Bağlantılar
SÜT REÇELLİ KOLAY MUZLU DONDURMA
Malzemeler
2 adet olgun muz
1 su bardağı süt reçeli
Arzuya göre vanilya, tarçın eklenebilir
Pratik muzlu dondurma nasıl yapılır?
Muzu parçalara ayırıp bir kaba koyun. üzerine süt reçelini ekleyin. Dilerseniz tarçın veya vanilya da koyabilirsiniz.
El blenderiyle malzemeler bütünleşinceye kadar karıştırın.
Meybuz kalıplarına veya küçük kaselere koyup dondurucuda dondurun.
Dondurucuda en az 4-5 saat beklemesi gerekiyor.
NOT: Bu dondurmada mutlaka olgun muz kullanın. Tam olgunlaşmamış muzların nahoş bir tadı olacaktır
Diğer meyvelerle de aynı şekilde de dondurma yapabilirsiniz. Fakat, bazı meyveler daha sulu olduğu için, dondurmadaki buz miktarıda fazla olacaktır.'a tesekkurler.
Malzemeler
2 adet olgun muz
1 su bardağı süt reçeli
Arzuya göre vanilya, tarçın eklenebilir
Pratik muzlu dondurma nasıl yapılır?
Muzu parçalara ayırıp bir kaba koyun. üzerine süt reçelini ekleyin. Dilerseniz tarçın veya vanilya da koyabilirsiniz.
El blenderiyle malzemeler bütünleşinceye kadar karıştırın.
Meybuz kalıplarına veya küçük kaselere koyup dondurucuda dondurun.
Dondurucuda en az 4-5 saat beklemesi gerekiyor.
NOT: Bu dondurmada mutlaka olgun muz kullanın. Tam olgunlaşmamış muzların nahoş bir tadı olacaktır
Diğer meyvelerle de aynı şekilde de dondurma yapabilirsiniz. Fakat, bazı meyveler daha sulu olduğu için, dondurmadaki buz miktarıda fazla olacaktır.'a tesekkurler.
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments