Sponsorlu Bağlantılar
Evde Süt Kreması Nasıl yapılır?
Dolapta iyice soğumuş olan kaymağınızı mikserle yüksek devirde 10 dakika kadar çırpın. Hatta ben hafif buzlu haldeyken, bıçakla parçalara bölüp öyle çırptım.
Katılaşmaya başlayınca çırpmayı bırakın. Yoksa kaymak sulanıp tereyağına dönüşmeye başlar!
Katkısız gönül rahatlığıyla tüketebileceğiniz ev yapımı süt kremanız hazır. Artık kremanızı istediğiniz yerlerde kullanabilirsiniz.
Afiyet şeker olsun!'a tesekkurler.
Dolapta iyice soğumuş olan kaymağınızı mikserle yüksek devirde 10 dakika kadar çırpın. Hatta ben hafif buzlu haldeyken, bıçakla parçalara bölüp öyle çırptım.
Katılaşmaya başlayınca çırpmayı bırakın. Yoksa kaymak sulanıp tereyağına dönüşmeye başlar!
Katkısız gönül rahatlığıyla tüketebileceğiniz ev yapımı süt kremanız hazır. Artık kremanızı istediğiniz yerlerde kullanabilirsiniz.
Afiyet şeker olsun!'a tesekkurler.
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments