Patlıcan Kebabı - Lezzetli Sunumlar

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

11 Mayıs 2019 Cumartesi

Patlıcan Kebabı

Sponsorlu Bağlantılar
Patlican Kebabi🎀
Yarım kilo kıyma
Karabiber
Tuz
4 tane aynı boy patlıcan
Domates biber soğan
Sponsorlu Bağlantılar
Önce koftemizi yoğurup şeklini verip15 dk dinlendiriyoruz.






Patlicanlarin kabuklarını Soymadan 3 cm büyüklükte kesip tuzlu suda bekletiyoruz. Daha sonra tepsiye bir patlıcan bir köfte şeklinde diziyoruz. Hepsi bittikten sonra ortasına söyüş dogradigimiz domates biber ve soğanı diziyoruz. En son 1 yemek kaşığı Salça yi 1 şu bardağı sıcak suyla karıştırıp biraz siviyag ekledikten sonra patlucan ve koftelerimizin üzerine döküyoruz 200 derecede pişiriyoruz.fadisinmutfagi'na tesekkurler.


Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments