Pratik El Açması Börek - Lezzetli Sunumlar

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

28 Mayıs 2019 Salı

Pratik El Açması Börek

Sponsorlu Bağlantılar
Pratik El Açması Börek 
MALZEMELER
3 Su ardağı un
1 su bardağı ılık su
1 çay kaşığı tuz
1 su bardağı sıvıyağı
Sponsorlu Bağlantılar
yeterince pırasa
YAPILIŞI
İLK olarak pırasaları ince ince doğrayıp yıkayın ve tuzlayarak kenarda bekletin.bir kaba unu alın üzerine yuz ve suyu alarak yoğurun sert tok bir hamur olacak.yarım saat dinlendirin .dinlenen hamuru 13 bezeye bölün ve bir kaba alarak svı yağ ile yağlayın




yarım saat daha dinlendirini. dinlenmiş bezeleri merdane ile açın ( ben elimle açtım) pırasayı bir ucuna koyarak rula yapın ve ısınmış tavada orta ateşte pişirin (ağır ağır pişirinkii iyi pişmiş olsun) AFİYET OLSUN ( YANINDA ÇAYLA HARİKA OLDU👍)turkse.catering'e tesekkurler.


Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments