Tavuk gogsu
1lt sut
3y.kasigi tereyağ
Yarim su bardagi seker
5y.kasigi un
1paket vanilya
Yaği eritin unu ekleyin biraz kavurun sonra sütü ekleyin sekeri vanilyayi ekleyin karistirarak pişirin muhallebi kivamina gelince mikser veya rondo ile 5dk cirpin sonra 12li metal kaliplarin tabanina yağli kagit kesin sonra paylastirin 3.4 saat dolapta dinlensin servis tabagina ters cevirin uzerine tarcinla susleyip servis yapabilirsiniz 'a tesekkurler.
1lt sut
3y.kasigi tereyağ
Yarim su bardagi seker
5y.kasigi un
1paket vanilya
Sponsorlu Bağlantılar
👉YapilisiYaği eritin unu ekleyin biraz kavurun sonra sütü ekleyin sekeri vanilyayi ekleyin karistirarak pişirin muhallebi kivamina gelince mikser veya rondo ile 5dk cirpin sonra 12li metal kaliplarin tabanina yağli kagit kesin sonra paylastirin 3.4 saat dolapta dinlensin servis tabagina ters cevirin uzerine tarcinla susleyip servis yapabilirsiniz 'a tesekkurler.
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments