Sponsorlu Bağlantılar
Zeytinyagli Taze Fasulye (Fasulye Dizmesi)
Malzemeler
1 kilo yesil fasulye
2 tane kurusogan
4 tane domates
2 tane küp seker
1 tatli kasigi tuz
1 cay bardagi su
3,4 yemek kasigi zeytinyagi
Yapilisi: Fasulyeler yikanir temizlenir önce boydan ikiye sonra enden ikiye kesilir,sogan yemeklik dogranir domates üzerine rendelenir,su, tuz ve seker eklenip karistirilir.Tencereye önelikle zeytinyagi gezdirilir üzerine bir sira fasulyenin yarisi resimde görüldügü gibi dizilir ortasina yarim domates eklenir üzerine domates sogan karisiminin yarisi gezdirilir kalan fasulyelerde üzerine dizilip kalan sos gezdirilir en son tencerenin ölcüsünce bir tabak üzerine yerlestirilip kaynamaya basladiktan sonra kisik ateste yaklasik bir saat kontrollu pisirilir.Sicak veya soguk servis edilir.'a tesekkurler.
Malzemeler
1 kilo yesil fasulye
2 tane kurusogan
4 tane domates
2 tane küp seker
1 tatli kasigi tuz
1 cay bardagi su
3,4 yemek kasigi zeytinyagi
Yapilisi: Fasulyeler yikanir temizlenir önce boydan ikiye sonra enden ikiye kesilir,sogan yemeklik dogranir domates üzerine rendelenir,su, tuz ve seker eklenip karistirilir.Tencereye önelikle zeytinyagi gezdirilir üzerine bir sira fasulyenin yarisi resimde görüldügü gibi dizilir ortasina yarim domates eklenir üzerine domates sogan karisiminin yarisi gezdirilir kalan fasulyelerde üzerine dizilip kalan sos gezdirilir en son tencerenin ölcüsünce bir tabak üzerine yerlestirilip kaynamaya basladiktan sonra kisik ateste yaklasik bir saat kontrollu pisirilir.Sicak veya soguk servis edilir.'a tesekkurler.
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments