Üzüm Reçeli - Lezzetli Sunumlar

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

29 Temmuz 2019 Pazartesi

Üzüm Reçeli

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Üzüm reçeli 
1 kilo üzüm 
1 kg toz seker
1/2 limon suyu 
1 çay kaşığı ucuyla tereyağı 
1 /2 çay bardağı su 
3-4tane limon tuzu






Sapları ayıklanmış uzumleri güzelce yıkayıp tencereye koyun şekeri yarım çay bardağı suyu ve tereyağını ilave edip kaynatın kaynamaya başlayınca ocağı kisin yaklaşık 30 -35dakka sonra uzumleri rengi bal rengine dönmeye baslicaktir bu şekilde bir kaç dakka daha kaynatıp limon suyu ve üç dortene limon tuzuda ekleyip 2 -3dakka daha kaynatıp altını kapatın daha sonra kavanozlara doldurup ağzını sıkıca kapatın daha sonra serin bir yerde saklayın sevdeyemek'e tesekkurler.


Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments