Sponsorlu Bağlantılar
YAĞLİ BİBER TURŞUSU
2 kg kıl biber
2 su bardağı sirke
2 su bardağı sıvıyağ
4 bardak su
2 çorba kasigi kaya tuzu
1 baş sarımsak
Maydonoz
Sirkeyi,tuzu,yağı ve suyu geniş bir tencereye koyalım ve karıştıralım kaynayınca kulplarini temizledigimiz biberleri istediğimiz büyüklükte keselim kaynayan harcın içine koyalım rengi dönünceye kadar pişirelim. Biberleri süzgeç yardımıyla sudan çıkaralım ve dogradigimiz sarımsak ve maydonozlari ilave edip karıştıralım ve kavonozlara koyalım ,pisirdigimiz suyu biraz ılıdiktan sonra kavonozlara döküp kapaklarını hava almayacak şekilde kapatalım.
Afiyet olsun.. 'e tesekkurler.
2 kg kıl biber
2 su bardağı sirke
2 su bardağı sıvıyağ
4 bardak su
2 çorba kasigi kaya tuzu
1 baş sarımsak
Maydonoz
Sirkeyi,tuzu,yağı ve suyu geniş bir tencereye koyalım ve karıştıralım kaynayınca kulplarini temizledigimiz biberleri istediğimiz büyüklükte keselim kaynayan harcın içine koyalım rengi dönünceye kadar pişirelim. Biberleri süzgeç yardımıyla sudan çıkaralım ve dogradigimiz sarımsak ve maydonozlari ilave edip karıştıralım ve kavonozlara koyalım ,pisirdigimiz suyu biraz ılıdiktan sonra kavonozlara döküp kapaklarını hava almayacak şekilde kapatalım.
Afiyet olsun.. 'e tesekkurler.
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments