YAĞLI BİBER TURŞUSU - Lezzetli Sunumlar

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

28 Ağustos 2019 Çarşamba

YAĞLI BİBER TURŞUSU

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
YAĞLİ BİBER TURŞUSU 
2 kg kıl biber 
2 su bardağı sirke 
2 su bardağı sıvıyağ 
4 bardak su 
2 çorba kasigi kaya tuzu 
1 baş sarımsak 
Maydonoz







Sirkeyi,tuzu,yağı ve suyu geniş bir tencereye koyalım ve karıştıralım kaynayınca kulplarini temizledigimiz biberleri istediğimiz büyüklükte keselim kaynayan harcın içine koyalım rengi dönünceye kadar pişirelim. Biberleri süzgeç yardımıyla sudan çıkaralım ve dogradigimiz sarımsak ve maydonozlari ilave edip karıştıralım ve kavonozlara koyalım ,pisirdigimiz suyu biraz ılıdiktan sonra kavonozlara döküp kapaklarını hava almayacak şekilde kapatalım.
Afiyet olsun..deryali_lezzetler'e tesekkurler.


Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments