Sponsorlu Bağlantılar
COCOSTAR PASTA (10 dk da)🍫🍰
Merhabalaarr🙋🏻🙋🏻 nefis bir tarif ile bugünü kapatayım o zaman 😋😋
Tam 10 dk da hazırlayabileceğiniz, çok lezzetli bir pasta😋 mutlaka deneyip tatmalısınız diyorum ve hemen tarife geçiyorum💕✍🏻😚
Tabanı için:
1 paket kakaolu baton kek
1 çay bardağı süt
1 tatlı kaşığı nescafe
Arası için:
1 su bardağı süt
2 poşet kremşanti
3 su bardağına yakın hindisran cevizi
Üzeri için:
200 ml sıvı krema
160 gr (2 paket) sütlü ya da bitter çikolata
Hazırlanışı:
Tabanı için baton kek güzelce ufalanır. (Evde kalmış bayat kek veya pandispanya da kullanabilirsiniz) 1 çay bardağı süt ile nescafe karıştırılıp eritilir. Hazırlanan karışım ufalanmış kekin üzerine dökülüp güzelce yoğurulup karıştırılır. Yağlı kağıt serili kelepçeli kalıbın tabanına yerleştirilir. Ara kısmı için süt ile kremşanti koyulaşana kadar çırpılır. Üzerine hindistan cevizi eklenerek karıştırılır. Kek tabanının üzerine bu karışım boşaltılıp güzelce bastırılarak üzeri düzeltilir. Üzeri için sıvı krema ocağa alınıp kaynama noktasına gelene kadar ısıtılır. Ocaktan alınıp çikolatalar ilave edilir. Kremanın sıcaklığı ile karıştırarak çikolataların erimesi sağlanır. Hazırlanan ganaj ile üzeri tamamlanır. 3-4 saat dolapta dinlendirilir. Ben üzerini beyaz çikolata ve fıstık ile süsledim. İstediğiniz şekilde süsleyip dilimleyebilirsiniz. Nefis pasta servise hazır, afiyet olsun 'e tesekkurler.
Merhabalaarr🙋🏻🙋🏻 nefis bir tarif ile bugünü kapatayım o zaman 😋😋
Tam 10 dk da hazırlayabileceğiniz, çok lezzetli bir pasta😋 mutlaka deneyip tatmalısınız diyorum ve hemen tarife geçiyorum💕✍🏻😚
Tabanı için:
1 paket kakaolu baton kek
1 çay bardağı süt
1 tatlı kaşığı nescafe
Arası için:
1 su bardağı süt
2 poşet kremşanti
3 su bardağına yakın hindisran cevizi
Üzeri için:
200 ml sıvı krema
160 gr (2 paket) sütlü ya da bitter çikolata
Hazırlanışı:
Tabanı için baton kek güzelce ufalanır. (Evde kalmış bayat kek veya pandispanya da kullanabilirsiniz) 1 çay bardağı süt ile nescafe karıştırılıp eritilir. Hazırlanan karışım ufalanmış kekin üzerine dökülüp güzelce yoğurulup karıştırılır. Yağlı kağıt serili kelepçeli kalıbın tabanına yerleştirilir. Ara kısmı için süt ile kremşanti koyulaşana kadar çırpılır. Üzerine hindistan cevizi eklenerek karıştırılır. Kek tabanının üzerine bu karışım boşaltılıp güzelce bastırılarak üzeri düzeltilir. Üzeri için sıvı krema ocağa alınıp kaynama noktasına gelene kadar ısıtılır. Ocaktan alınıp çikolatalar ilave edilir. Kremanın sıcaklığı ile karıştırarak çikolataların erimesi sağlanır. Hazırlanan ganaj ile üzeri tamamlanır. 3-4 saat dolapta dinlendirilir. Ben üzerini beyaz çikolata ve fıstık ile süsledim. İstediğiniz şekilde süsleyip dilimleyebilirsiniz. Nefis pasta servise hazır, afiyet olsun 'e tesekkurler.
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments