Sponsorlu Bağlantılar
GÜVEÇTE ETLİ TAZE FASÜLYE
MALZEMELER
1 kilo taze fasülye
500 gr kuşbaşı et
2 adet soğan
2 diş sarımsak
3 adet domates rendesi
1 yemek kaşığı domates salçası
Yarim yemek kaşığı biber salçası
Tuz,karabiber
Zeytinyağı
YAPILIŞI
Fasülyeler ayıklanır temizlenir.Güvec kabında yağla birlikte soğanlar ve sarımsaklar biraz kavrulur.Ardindan kuşbaşı et eklenir.Etler suyunu çekene kadar kavrulur.Domates ve biber salçası eklenir biraz daha kavrulur
.Ardindan fasulyeler ve domates rendesi de eklenerek fasulyeler sararana kadar kavurmaya devam edilir.Son olarak iki su bardağına yakın sıcak su eklenir.Guvecin ağzı aliminyum folyo ile kaplanır ve kürdanla üç yerinden delik açılır.Agzi kapatılıp en kısık ateşte iki saate kadar pisirilir.'na tesekkurler.
MALZEMELER
1 kilo taze fasülye
500 gr kuşbaşı et
2 adet soğan
2 diş sarımsak
3 adet domates rendesi
1 yemek kaşığı domates salçası
Yarim yemek kaşığı biber salçası
Tuz,karabiber
Zeytinyağı
YAPILIŞI
Fasülyeler ayıklanır temizlenir.Güvec kabında yağla birlikte soğanlar ve sarımsaklar biraz kavrulur.Ardindan kuşbaşı et eklenir.Etler suyunu çekene kadar kavrulur.Domates ve biber salçası eklenir biraz daha kavrulur
.Ardindan fasulyeler ve domates rendesi de eklenerek fasulyeler sararana kadar kavurmaya devam edilir.Son olarak iki su bardağına yakın sıcak su eklenir.Guvecin ağzı aliminyum folyo ile kaplanır ve kürdanla üç yerinden delik açılır.Agzi kapatılıp en kısık ateşte iki saate kadar pisirilir.'na tesekkurler.
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments