Sponsorlu Bağlantılar
HAVUÇLU İRMİKLİ TOPLAR
3 su bardağı rendelenmiş havuç
2 su bardağı toz şeker
2 su bardağı süt
1 su bardağı irmik
1 paket vanilya
Üzeri için: hindistan cevizi
Havuçları şekerle birlikte kısık ateşte 10 dakika kadar pişirin. İrmik ve sütüde ekleyip pişirmeye devam edin. Altını kapatıp vanilyayı ekleyin. Soğuduktan sonra elinize alıp ceviz büyüklüğünde toplar yapın. Hindistan cevizine bulayıp servis tabağına alın. Bu şekilde lezzetli ama yumuşak ikramlıklar elde edersiniz. Eğer daha tok olmasını isterseniz bir kısmının içine petibör bisküvi kırıntıları ekleyebilirsiniz. Bu şekildede güzel olur 👌 Afiyet olsun 'ne tesekkurler.
3 su bardağı rendelenmiş havuç
2 su bardağı toz şeker
2 su bardağı süt
1 su bardağı irmik
1 paket vanilya
Üzeri için: hindistan cevizi
Havuçları şekerle birlikte kısık ateşte 10 dakika kadar pişirin. İrmik ve sütüde ekleyip pişirmeye devam edin. Altını kapatıp vanilyayı ekleyin. Soğuduktan sonra elinize alıp ceviz büyüklüğünde toplar yapın. Hindistan cevizine bulayıp servis tabağına alın. Bu şekilde lezzetli ama yumuşak ikramlıklar elde edersiniz. Eğer daha tok olmasını isterseniz bir kısmının içine petibör bisküvi kırıntıları ekleyebilirsiniz. Bu şekildede güzel olur 👌 Afiyet olsun 'ne tesekkurler.
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments