Sebzeli Tavuk - Lezzetli Sunumlar

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

13 Kasım 2019 Çarşamba

Sebzeli Tavuk

Sponsorlu Bağlantılar
Sebzeli Tavuk
MALZEMELER:
kisi basina göre tavuk budu
en ufagindan 7,8 tane soyulmus patates
2 tane iri kurusogan
500 gr mantar
Sponsorlu Bağlantılar
3 tane havuc
2 tane domates (1 tane dogranmis konserve domates)
2,3 tane sivri biber
tuz,karabiber,kirmizi biber,kimyon,yenibahar(evinizde bulunan cesitli baharatlar)
1 yemekkasigi salca
1 cay kasigi sebzeli cesni
yarim cay bardagi sivi yag
YAPILISI:





Yemegi pisireceginiz tepsi tezgaha alinir üzerine soyulmus minik patatesler,soyulup ikiye kesildikten sonra yarim ay seklinde dogranmis sogan,yikandiktan sonra ikiye kesilen veya kucukse tüm olarak mantar,soyulduktan sonra halka dogranmis havuc,dogranmis sivri biber,2 tane dogranmis domates yada 1 tane dogranmis konserve domates son olarakta salca,cesni,tuz ve cesitli baharatlar ile siviyagida eklenerek iyice harmanlanir ve 200 derece tavuklarin üzeri kizarana dek pisirilir yanina sehriyeli pilav salata lezizsofralar'a tesekkurler.


Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments