MALZEMELER
1 kg bezelye
1 adet tavuk göğsü
1 adet soğan
1 adet havuç
Sponsorlu Bağlantılar
2 adet patates4 yemek kaşığı sıvı yağ
1 yemek kaşığı domates salçası
1 tatlı kaşığı kırmızı tatlı toz biber
Tuz,karabiber
3 su bardağı sıcak su
YAPILIŞI
Bir tencereye sivi yağ ile birlikte yemeklik dogradiginiz soganlari koyun kavurmaya baslayin.Tavuklarida atin ve kavurmaya devam edin.Ardindan kup kup dogradiginiz havuclari ve yine ayni sekilde dogradiginiz patatesleri ilave edin kavurun.Daha sonra domates salcasini ilave edin ve kokusu çikana kadar kavurmaya devam edin.Son olarak bezelyeleride ekleyip biraz daha kavurduktan sonra sicak suyu ekleyip baharatlarini atip tencerenin agzini kapayin.Bezelyeler yumusayinca pismis demektir.'na tesekkurler.
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments