TAVUKLU BEZELYE - Lezzetli Sunumlar

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

24 Kasım 2019 Pazar

TAVUKLU BEZELYE

Sponsorlu Bağlantılar
TAVUKLU BEZELYE
MALZEMELER
1 kg  bezelye
1 adet tavuk göğsü
1 adet soğan
1 adet havuç
Sponsorlu Bağlantılar
2 adet patates
4 yemek kaşığı sıvı yağ
1 yemek kaşığı domates salçası
1 tatlı kaşığı kırmızı tatlı toz biber
Tuz,karabiber
3 su bardağı sıcak su
YAPILIŞI






Bir tencereye sivi yağ ile birlikte yemeklik dogradiginiz soganlari koyun kavurmaya baslayin.Tavuklarida atin ve kavurmaya devam edin.Ardindan kup kup dogradiginiz havuclari ve yine ayni sekilde dogradiginiz patatesleri ilave edin kavurun.Daha sonra domates salcasini ilave edin ve kokusu çikana kadar kavurmaya devam edin.Son olarak bezelyeleride ekleyip biraz daha kavurduktan sonra sicak suyu ekleyip baharatlarini atip tencerenin agzini kapayin.Bezelyeler yumusayinca pismis demektir.sunum_agaci'na tesekkurler.


Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments