BURÇAK KURABİYE - Lezzetli Sunumlar

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

1 Ocak 2020 Çarşamba

BURÇAK KURABİYE

Sponsorlu Bağlantılar
BURÇAK KURABİYE
MALZEMELER
1 paket margarin(oda sıcaklığında)
1 çay bardağı sıvı yağ
1 çay bardağı pudra şekeri
Yarım çay kaşığı tarçın
Sponsorlu Bağlantılar
1 paket kabartma tozu
Aldığı kadar un
Bulamak için;
1 paket burçak bisküvi
2 yemek kaşığı pudra şekeri
2 tatlı kaşığı tarçın







YAPILIŞI
Hamuru için un hariç verilen bütün malzemeleri karıştırıyoruz.Unu kontrollü bir şekilde ekleyerek ele yapışmayan ama yumuşak bir hamur yoğuruyoruz.Yağlı kağıt serili fırın tepsisine hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar kopararak yuvarlayıp diziyoruz.Önceden ısıtılmış 180 derece fırında hafif pembeleşene kadar pişiriyoruz.Kurabiyeler pişerken bir paket burçak bisküviyi robottan geçiriyoruz.Bir kaba alıp üzerine pudra şekeri ve tarcın ekleyip iyice karıştırıyoruz.Firindan çıkan kurabiyeleri sıcakken biskuvili karışıma buluyoruz.sunum_agaci'na tesekkurler.


Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments