Sansebastian Cheesecake
Malzemeler
600 gr Pınar Beyaz Taze peynir (3 paket 200gr)
2 Kutu Pınar Krema (400ml)
4 yumurta
1 su bardağı toz şeker
1 paket vanilya
Hazırlanışı
Bütün Malzemeler oda ısısında olmalıdır.
Büyük bir karıştırma kasesine 600gr Pınar Beyaz peynirle, 1 su bardağı toz şeker krema olana kadar mikserle yada tel çırpıcı yardımıyla iyice çırpalım. 400 gr Pınar krema da ekleyip çırpmaya devam edelim.
Ardından 4 yumurtayı tek tek ilave edip güzelce çırpmaya devam edelim.
Daha sonra vanilya ve nişastayı eleyerek güzelce çırptıktan sonra küçük veya orta boy kelepçeli kalıbı hafif yağlayıp pişirme kağıdı ile kalıbımızı kaplayalım. Benim kullandığım çember kalıp 20 cm’likti.
Hazırladığımız karışımı kalıba dökelim ve önceden ısıtılmış 180 derece fırında 45-50 dakika pişirelim.
Pişince fırının kapağı yarı açık şekilde yaklaşık yarım saat dinlendirelim.
Ardından çıkarıp oda ısısında soğumaya bırakalım. İster dolapta bir gece bekletin yada birkaç saat beklettikten sonra kalıptan çıkarıp, dilediğiniz şekilde süsledikten sonra servis edebilirsiniz. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun.
Benim kullandığım çember kalıp 20 cm
Su bardağı ölçüm 200ml
üzerine dilediğiniz bir sos ile veya sade olarak servis edebilirsiniz.👌🏼 'na tesekkurler.
Malzemeler
600 gr Pınar Beyaz Taze peynir (3 paket 200gr)
2 Kutu Pınar Krema (400ml)
4 yumurta
1 su bardağı toz şeker
Sponsorlu Bağlantılar
2 yemek kaşığı nişasta1 paket vanilya
Hazırlanışı
Bütün Malzemeler oda ısısında olmalıdır.
Büyük bir karıştırma kasesine 600gr Pınar Beyaz peynirle, 1 su bardağı toz şeker krema olana kadar mikserle yada tel çırpıcı yardımıyla iyice çırpalım. 400 gr Pınar krema da ekleyip çırpmaya devam edelim.
Ardından 4 yumurtayı tek tek ilave edip güzelce çırpmaya devam edelim.
Daha sonra vanilya ve nişastayı eleyerek güzelce çırptıktan sonra küçük veya orta boy kelepçeli kalıbı hafif yağlayıp pişirme kağıdı ile kalıbımızı kaplayalım. Benim kullandığım çember kalıp 20 cm’likti.
Hazırladığımız karışımı kalıba dökelim ve önceden ısıtılmış 180 derece fırında 45-50 dakika pişirelim.
Pişince fırının kapağı yarı açık şekilde yaklaşık yarım saat dinlendirelim.
Ardından çıkarıp oda ısısında soğumaya bırakalım. İster dolapta bir gece bekletin yada birkaç saat beklettikten sonra kalıptan çıkarıp, dilediğiniz şekilde süsledikten sonra servis edebilirsiniz. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun.
Benim kullandığım çember kalıp 20 cm
Su bardağı ölçüm 200ml
üzerine dilediğiniz bir sos ile veya sade olarak servis edebilirsiniz.👌🏼 'na tesekkurler.
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments