Bezelye Yemeği - Lezzetli Sunumlar

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

21 Şubat 2020 Cuma

Bezelye Yemeği

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Bezelye Yemeği
Malzemeler
200 gr dana kusbasi
200 gr bezelye(dondurulmus kullandim)
2 adet patates
2 adet havuc
1 adet kurusogan
1 yemek kasigi domates salcasi
1 tatli kasigi tuz
1 tatli kasigi kirmizi tozbiber
Yeterince sicak su
1 yemek kasigi tereyagi
2 yemek kasigi zeytinyagi





Yapilisi:
Öncelikle tencere isitilip tereyagi ve zeytinyagi alinir üzerine kusbasi dogranmis et ilave edilip suyunu salip cekene dek kavrulur üzerine yemeklik dogranmis kurusogan eklenir ve birkac dakika kavrulur ardindan küp küp dogranmis patates,havuc ve dondurulmus bezelyede eklenip karistirilir,en son salcasi tuzu ve kirmizi tozbiberi eklenip karistirilir yeterince suyuda eklenip kisik ateste tüm malzemeler yumusayincaya dek pisirilir sicak servis edilir.lezizsofralar'a tesekkurler.


Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments