85 gr oda sıcaklığında tereyağı
56 gr yaklaşık yarım çay bardağı avakado püresi
3 yemek kaşığı pudra şekeri
Bir fiske tuz
1 vanilya
Sponsorlu Bağlantılar
1 çay bardağı iri kıyılmış ceviz1,5 su bardağı un
Yağı ve avakadoyu mikserle bir iki dakika çırpın sonrasında pudra şekeri, tuz ve vanilyayi ilave edip kabarık kreması bir doku alıncaya mikserle çırpın ardından ceviz ve unu ekleyip yoğurun hafif sert bir hamur olucak(unu kontrollü eklemekte yarar var) hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp tepsiye dizin önceden ısınmış 160 derece fırında 15 veya 20 dakika fırına göre değişebilir kurabiyelerin altları pembelesinye kadar pişirin ve soğutup pudra şekerine bulayip servis edebilirsiniz afiyet olsun
Not:Avakado çatalla bastirdiginiz da ezilecek püre halini alacak kadar yumuşamis olması gerekiyor ayrıca daha çok renk vermesi için iç kabuğunu bıçakla iyice kazıyın turkse.catering'e tesekkurler.
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments