Malzemeler
yarım paket yumuşak tereyağ(125gr)
1 yumurta
1 çay bardağı sıvıyağ
1 çay bardağı süt
Sponsorlu Bağlantılar
Yarım çay bardağı pudra şekeri30 adet petibör bisküvi
1 paket kabartma tozu
3 su bardağı kadar un
Öncelikle bisküviyi rondodan geçirilip toz haline getirilir,karıştırma kabına konulur,un hariç diger malzemeler eklenir ve un azar azar ilave edilerek yoğurulur
.hamur rulo şeklinde 2 parmak kalınlığında yuvarlanır ve aralıklarla kesilip yağlı kağıt serili tepsiye dizilir,önceden ısıtılmış 175 derecelik fırında pişirilir,kurabiyeler soğuyunca üzerine eritilmiş çikolata ve fıstıkla süslenip servis edilir👍🏻yapacaklara kolay gelsin canlar afiyetle ❤42 adet kurabiye çıktı bu tariften merallin_mutfagi'na tesekkurler.
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments