Simit kebabı
1 çay bardağı ince bulgur (ben esmer bulgur kullandım,normal ince bulgurda kullanabilirsiniz)(bulgura Gaziantep te simit diyorlar o yüzden adı simit kebabı)
Islatmak için 1 su bardağı sıcak su
1 adet küçük boy soğan
1 diş sarımsak
400 gr kıyma
1 tatlı kaşığı karabiber
1 yemek kaşığı biber salça(domateste kullanabilirsiniz)
Tuz
👉🏻çay bardağı ölçüm 125 ml bera.tatlidunyasi'na tesekkurler.
PIRASALI ARNAVUT BÖREĞİ Hamuru İçin; 6 su bardağı un 1.5 tatlı kaşığı tuz 1 yemek kaşığı sirke 2 su bardağı ılık su iç malzemesi; 1 kg inc...
Bu Blogda Ara
Önemli Uyarı
ÖNEMLİ UYARI Hastaliklari tedavi etmek, 1219 sayili Tababet Kanunu'na göre sadece hekimlerimizin görevidir. Bu sitede yer alan bilgiler saglikli yasama tavsiye niteliginde olup ürünlerimiz ilaç degil, besin destek ürünleridir. Tedavi veya doktor tedavisi yerine geçmez. Kürlerde ve metinler içerisinde geçen bitkilerin kullanimindan önce, Adi geçen bitkilere alerjiniz olup olmadigini kontrol ettirdikten sonra kullanmaniz tavsiye edilir. Bu sitede yazılan yazılar bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir rahatsızlığı olanlar, mutlaka doktorlarına danışarak kullanmalarında fayda vardır.
Hiç yorum yok:
comments