Soğan Kabuğunu Çöpe Atmayın - Lezzetli Sunumlar

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

30 Mayıs 2020 Cumartesi

Soğan Kabuğunu Çöpe Atmayın

Sponsorlu Bağlantılar
Soğan Kabuğunu Çöpe Atmayın
Soğan kabuklarını atmayın:
Soğanı salçayla kavurduktan sonra her yemeği yapabilirsiniz. Peki kabuklarını çöpe mi atıyorsunuz? Bu haber alışkanlıklarınızı değiştirecek.
Soğan kabuğu neden faydalıdır?
Soğan kabuğunun içerdiği antioksidan, soğanın kendisinden daha fazladır. Bu da bağırsaklardaki toksinleri atmasına yardımcı olur. Üstelik vücudun pH değerini dengeler ve kanser riskini azaltır. Bunun yanı sıra içerdiği güçlü kuersetin sayesinde yüksek tansiyonu düşürmek için de mükemmel bir çözümdür.
Soğan kabuklarını nasıl kullanabilirsiniz?
Sponsorlu Bağlantılar
Bir soğanın kabuklarını soyun ve cam bir kavanoza yerleştirin. Üzerine kaynamış su ekleyin ve 10 – 15 dakika demlenmesini bekleyin. Soğan kabuklarını süzün ve ılık olarak tüketin. Günde 1 bardak içmeniz öneriliyor.
Soğan kabuğunun faydaları:





Doğal bir antibiyotiktir
İdrar söktürücüdür.
Bağışıklık sistemi güçlendirir.
Kan dolaşımını hızlandırır.
Yaraların ve yanıkların çabuk iyileşmesini sağlar.
Kolesterolü düşürür.
Kaynak:hisleraynasi.net
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments