CEVİZLİ MUHALLEBİLİ YAZ TATLISI - Lezzetli Sunumlar

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

16 Haziran 2020 Salı

CEVİZLİ MUHALLEBİLİ YAZ TATLISI

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar



CEVİZLİ MUHALLEBİLİ YAZ TATLISI 
Malzemeler
1 litre süt
1 su bardağı un (normal klasik su bardağı)
2 yemek kaşığı irmik 
1.5 su bardağı şeker arzuya göre azaltılabilir 
125 gr margarin
1 paket vanilya 




Üzeri için 
2 paket kremşanti
1 su bardağı süt
Süslemesi arzunuza kalmış 
Muhallebi bir tencerede biraz un kokusu gidene kadar karıştırılır ardından irmik süt şeker ilave edilip telli spatula ile çırpılırak pişirilir




Islatılmış Dikdörtgen borcam tepsiye dökülür soğuyunca krem şanti çırpılır ve üzerine serilr 3/4 saat buzdolabında bekletilip süslenir ve kesilip servis edilir afiyet olsun hayatmutfagm'a tesekkurler.




Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments