Her Yıl Yaptığım Yaz Tadında Kovanozda Doğrama Domates - Lezzetli Sunumlar

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

8 Eylül 2022 Perşembe

Her Yıl Yaptığım Yaz Tadında Kovanozda Doğrama Domates

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

 






HER YIL YAPTIĞIM 💯💯Yaz tadında kavanozlara DOĞRAMA DOMATES 🍅 Her sene yaparım nefis olur makarna soslarında yemeklerde çorbalarda kızartma sosu olarakta kızarmış patatesin üzerine Harika oluyor, denemenizi tavsiye ederim 🍅🍅

Yapılışı Arzu ettiğiniz kadar yumurta domates görselde koydum Bursa domateside deniliyor fazla sulanmadığı için daha güzel oluyor
Domatesi alınca iyice olgunlaşması için 2 gün balkonda bekletirim sonra yıkayıp kabuklarını soyup küp şeklinde doğrayıp geniş bir tencerede kaynatırım veya kavonoza koyup kaynatırım @hayatmutfagm





yeni kapak çok önemli ❣️ kapağı sıkıca 3 ileri 1 geri kapatıp büyük bir tencerenin altına bir örtü örtüp kavonozları yerleştirip yarıya kadar su doldurup kapağını kapatarak 40 dakika orta ateşte kaynattım ,ara ara kontrolümü yapıp ateşini kapattım 1 gece de tenceren alıp ters çevirip sofra bezinin arasında soğuyana kadar beklettim hepsi tutmuş Maşaallah tkapakların üzeri göçmüşse tutmuş demektir sonra serin bir yere kaldırıp 1 sene 2 sene boyunca muhafaza edebilirsiniz açtıktan sonra buzdolabında 2 veya 3 gün içinde tüketilmesi gerekir şimdiden yapacak olanlara kolaylıklar dilerim mutlu pazarlar ❤️







Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments