Elma dolgulu kurabiye 🍎🍪
200 gr margarin
1,5 su bardağı un
1/2 su bardağı pirinç unu
İç malzeme
Elma dolgusu
Margarin bir kaba alın. Mikserle krema kıvamına gelene kadar çırpın. Daha sonra kuru malzemeleri ilave edip tekrar çırpın. Çok katı olmayan ve sıkma torbasından akabilecek kıvamda hamur elde edin. Hamuru sıkma torbasına koyup yağlı kağıt üzerine düz bir şekilde sıkın yapım aşamalarını resimledim resimi sola doğru kaydırarak görebilirsiniz hazırladığımız kurabiyelerin fırın tepsisine aralıklı olarak yerleştirin önceden ısıtılmış 160 derece fırında altın sarısı rengi alana kadar pişirin. soğuduktan sonra
üzerine pudra şekeri serpip servis edebilirsiniz Afiyetle olsun ☺️elma dolgusu tarifini hikayeme ve öne çıkanlar kısmına ekledim
Not: Kullandığım Hasır Duy numarası:898
Hiç yorum yok:
comments